Velünk az élen maradhat!
főoldal

Jogi háttér


Társaságunk több éves gyakorlata szerint jogász munkatársak közreműködésével és külső Ügyvédi Iroda bevonásával érvényesíti jogi eljárás keretében a kintlévőségeket. A jogi eljárás kiterjed mind a fizetési meghagyás benyújtására, annak perré alakulása esetén perbeli képviseletre, az ezt követhető végrehajtási eljárásra és a résztvevőkkel történő állandó kapcsolattartásra. Cégek esetén a hitelezők érdekében felszámolási eljárást kezdeményezünk, ill. a folyamatban levő eljárásba bejelentjük a követelést és figyelemmel kísérjük az eljárás folyamatát.

Az egyes peres szakaszok elindítása (a fizetési meghagyásos eljárás perré történő átalakulása, végrehajtási eljárás) előtt Megbízónk költségérzékenységét szem előtt tartva egyeztetünk Megbízónkkal.

Jogász munkatársaink a peres ügyvitelt folyamatosan ellenőrzik, tartják a kapcsolatot a Megbízóval és a közreműködő ügyvéddel Amennyiben az eljárás során felmerült új adatok arra engednek következtetni, hogy a peres eljárás veszteséggel zárul, költségkímélésük érdekében az eljárás lezárására teszünk javaslatot.