Velünk az élen maradhat!
főoldal

Kiegészítő szolgáltatások

Prekasszó

 

Kintlévőségei korai behajtása céljából (maximum 5 nappal a számla esedékességének a lejárta után) vegye igénybe a Sigma Zrt. szolgáltatásait. A fizetési határidő lejárta után eredménytelenül eltelő idővel arányosan csökken a követelés érvényesítésének esélye.


Azzal, hogy szakembereinkre bízza kintlévőségei behajtását, Ön jelentős időt és költséget takarít meg cége számára, és jelentős mértékben javul a cash flow-ja.

 

Érdemes előre gondolkodnia, így a magasabb költségek elkerülése érdekében időben intézkedhet.

 

 

Felszólító levél

 

A Sigma Zrt. vállalja az Ön címjegyzékére, adatbázisára – akár a fizetési határidő közeledtére, akár annak lejártára figyelmeztető, fizetésre ösztönző – felszólító levelek kiállítását és postázását.

 

Ha Ön igénybe veszi a Felszólító levél-szolgáltatásunkat, jelentős időt és költséget takarít meg, amit cége főtevékenységére fordíthat.

 

 

Bélyegzőhasználat

 

A Sigma Zrt. bélyegzőjének segítségével, melyet a számlái kiállításánál használ, tájékoztatja ügyfeleit arról, hogy fontos Önnek a fizetési fegyelem betartása és nemfizetés esetén a tartozás behajtását egy tapasztalt követeléskezelő cégre, a Sigma Zrt.-re bízza.

 

A követeléskezelői bélyegző ilyen használata hatékony módja a fizetési hajlandóság növelésének, mellyel megelőzheti a későbbi behajtás magasabb költségeit.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérem, vegye fel Velünk a Kapcsolatot.