Sigma Követeléskezelő Zrt. Szolgáltatásai
főoldal

Szolgáltatásaink

Azzal, hogy a Sigma Zrt. szakembereire bízza belföldi kintlévőségei érvényesítését, Ön jelentős időt és költséget takarít meg cége számára. Kintlévőségei behajtásának kiszervezésével jelentős mértékben javul a cash flow-ja.


Tapasztalt szakembereink professzionális módszerekkel biztosítják, hogy Ön hamarabb jusson kintlévőségeihez. Munkatársaink levélben, e-mailben, telefonon és személyes felkeresés útján veszik fel a kapcsolatot az adóssal. Tevékenységünk része többek között az adóssal történő egyeztetés, fizetési megállapodások előkészítése, körbetartozás monitoringja, szaktanácsadás és a jogi eljárások koordinálása.


Munkánkat elsősorban sikerhonoráriumért végezzük. Ön csak akkor fizet, ha kintlévőségét behajtottuk. Munkadíjunkat a behajtott összegre vetítve, azzal arányosan állapítjuk meg.  Megbízóinkat terhelő  honoráriumunkat, az ehhez szükséges  feltételek fennállása esetében, megállapodásunk szerint  az adósra terheljük. Amennyiben a szerződésben meghatározott időn belül eljárásunk eredménytelen, további jogi lépésekre teszünk javaslatot. Ez esetben alapdíjat számíthatunk fel, mely jóval alacsonyabb költséget jelent az Ön számára, mintha belföldi kintlévőségét Ön próbálta volna érvényesíteni.


Megbízóink érdekeinek szem előtt tartása mellett alapelvünk az adós tisztelete. Céljaink között szerepel, hogy megbízóink jó kapcsolata az adóssal a jövőben is megmaradjon. Munkánkat szigorú etikai normák alapján végezzük.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel Velünk a Kapcsolatot.